ADN Arjau, 25 anys, Diari de bord

      Comentaris tancats a ADN Arjau, 25 anys, Diari de bord

Em canto a sobre!
Em quedo sense alè només de pensar que queden pocs dies per la presentació del darrer enregistrament dels Arjau, ADN Arjau, 25 Anys, Diari de bord.

Diu l’enciclopèdia que un diari de bord és el “Llibre on el capità de la nau apunta cada dia tots els detalls del viatge (distància recorreguda, estat de l’atmosfera, avaries, etc.) i que constitueix l’historial del vaixell des de l’avarada fins que deixa de navegar.”

Carátula ADN Arjau

Carátula ADN Arjau

Per l’Arjau, la distáncia recurreguda son aquests 25 anys, l’estat de l’atmósfera, podria ser l’estat del gènere amb el pas dels anys, les avaries, aquells moments indesitjats que tots hem tingut que passar alguna vegada.

Cal afegir els personatges que intervenen dintre de la seva singlada doncs el formen eminències de l’havanera com en Càstor Pérez, Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramón, Josep Bastons i segurament molts altres que avui no estan entre nosaltres però que també hi han format part, com Ortega Monasterio i l’Andreu Navarro entre molts altres. També estic segur que en guarden un gran record de moltes actuacions i molts moments viscuts amb molts de nosaltres (modèstia a part).

Feia molt temps que no tenia aquesta sensació i he de compartir amb vosaltres que des de ahir vespre que estic molt emocionat, orgullós i amb moltes ganes que arribi divendres.

No puc amagar la meva amistat i admiració per aquest tercet calellenc, però us he de confessar, que amb ells he sentit i escoltat les havaneres i la cançó de taverna “comme il faut”, i com ja sabeu els que hem llegiu, ells van fer que ens enganxéssim a les havaneres amb tanta felera.

Jo estic que em canto a sobre, no sé si podré aguantar sense escoltar alguna cosa fins divendres. He parlat amb el metge i m’ha receptat quinze minutets d’Arjau al día d’aquí a divendres, que serà quan em ficaran una bona dosi en vena.

Bolos Arjau

Bolos Arjau

Amics, si no us ho voleu perdre, veniu el proper divendres 16 de Juliol a Sant Antoni de Calonge. Si no podeu, no us amoïneu que el proper 15 d’Agost faran l’espectacle a les Festes Majors de Platja d’Aro i si tot i així, tampoc podeu, aneu mirant la seva pàgina web que serà un espectacle que voltarà per molts Teatres del país.
Jo us deixo amb la part posterior del cd que és on hi ha l’essència Arjau, l’ADN i on he tingut el plaer de participar… si ho veieu borrós, espereu a Dilluns que se us aclarirà la vista….

Darrere ADN ARJAU

Darrere ADN ARJAU

Novetats hi ha moltes, i quasi totes inèdites, però com a gran novetat s’inclouen versions úniques de les havaneres “El meu avi” i “Tamariu” amb l’acompanyament de luxe de la “Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya”.
LA SIMFÒNICA DE COBLA I CORDA DE CATALUNYA (SCCC), és una formació musical inèdita, fundada per iniciativa de Narcís i Josep Lagares amb l’impuls i el suport de la Fundació Metalquimia, integrada pels instruments de corda tradicionals d’una orquestra simfònica units al personalíssim so dels instruments de vent de la cobla La principal de La Bisbal.

El grup Arjau conscients que s’està vivint amb la pandèmia del COVID-19, una de les situacions més complicades dels últims temps, volen dedicar part dels beneficis d’aquest disc a la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses #YoMeCorono #JoEmCorono, amb l’anhel que no torni a faltar mai més la música en directe, que és un dels motors imprescindibles de la cultura.

Salut, Força i Havaneres a dojo!.