Neus Mar presenta “Fil a Fil”

      Comentaris tancats a Neus Mar presenta “Fil a Fil”

La cantant Empordanesa Neus Mar, ens porta molts canvis en aquesta nova temporada. Per una banda, enregistra un nou cd anomenat “Fil a Fil” on fa un repas a peces molt nostrades i es llença en la incorporació de peces pròpies, que per cert, m’han captivat i engrescat com feia temps que no em passava.

Neus Mar, Fil a Fil

Neus Mar, Fil a Fil

Cal fer una menció especial a la Edició Limitada que ha elaborat i on incorpora un dels millors cd’s que he escoltat mai “L’Essència de l’Havanera” on de la mà d’en Càstor Pérez, la Neus Mar es va incorporar al gènere.

Cubacant, Edició limitada

Cubacant, Edició limitada

També ha considerat oportú realitzar certs canvis en la formació. Incorpora un nou instrument, l’acordió, que en mans de la Sónia Zurriaga aporta al gènere una de les acordionistes més sensibilitzadores. Elles han treballat juntes l’any 2013 en l’enregistrament del treball A contracorrent”.

Ha canviat el percussionista i tornar a comptar amb l’Enric Canada, amb el qual també hi va treballar quan es va crear Cubacant allà per l’any 2008.

La presentació del cd es farà el proper Dissabte 21 d’Abril al Centre Fraternal de Palafrugell on es va enregistrar “unplugged” aquest treball. Entrades a la venda per Ticketea, Floristeria Això i Teatre Municipal de Palafrugell.