Les primeres converses

      Comentaris tancats a Les primeres converses

Recordo interessants converses que he tingut a les taules de la taverna amb en Jordi Grau i en Jordi Rubau, en Càstor Pérez, en Josep Bastons, en Pere Margall, la Neus Mar, el propi Paco Cardona i tanta gent que sap alguna cosa interessant del gènere que hi ha prou amb que obri la boca per que jo hi segui al seu costat i després i amb el seu permís ho pugui compartir amb vosaltres.

La intenció que tinc és que en aquesta secció plantegem tots els dubtes que tinguem en relació amb el gènere i amb una mica de sort, els que en saben –espero- ens podran ajudar en molts dels dubtes que se’ns poden crear.Ara em ve al cap quan parlàvem de la Mostra de Palamós i les peces que en ella s’interpretaven. Al poc temps vaig anar a la Cantada de Santa Maria de Palautordera i allà no hi havia taverna, la conversa va ser al damunt d’un pedrís amb en Carles Casanovas i em va corregir algunes de les meves afirmacions, o quan a la Fira d’Indians en Xicu Sànchez Carcassés també em va aportar els seus coneixements i les seves correccions al respecte.


És un plaer aprendre i més tenint els que en saben tan a prop, mireu, tot just estan a l’altra banda, jo només obro la porta.

Salut, força i Havaneres a Dojo.