Veles i vents

El Grup Veles i vents està format per:
Jordi Voltà: Primera veu.
Fermí Alari: Segona veu.
Enric Olivella: Baix.
Ferran Robusté: Acordió i piano.
Pau Saura: Guitarra.
Isidre Papiol: Guitarra.
Francesc Vidal: Contrabaix.

Grup Veles i vents. Imatge cedida pel grup

Grup Veles i vents. Imatge cedida pel grup

Una mica d’historia
El grup es funda l’any 1999. El nostre municipi, turístic, ralentitza a l’estiu les activitats pròpies per dinamitzar febrilment la dels qui ens visitaran. Es clar, doncs, que moltes associacions i comissions deixen d’actuar durant aquest període.
Per omplir aquest buit, un grup de gent del Cor-Orfeó Calafellenc treballa en una activitat que complerti les seves actuacions durant tot l’any. Les idees conflueixen en un sol objectiu: l’havanera. Des d’aleshores, el grup progressa constantment. S’adquireixen aparells de so i de llum per a atendre les contractacions que van arribant. L’any 2002 Veles i Vents s’inscriu a les ofertes per als ajuntaments que ofereix la Diputació de Tarragona, augmentant així la seva popularitat.

Principals actuacions
Albinyana, Alcarràs, Altafulla, Aranda de Duero (Burgos), Bellvei del Penedès, Calafell, Calella de Palafrugell, Cambrils, Can Cartró, Capçanes, Castellet i La Gornal, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-ruga, Creixell, El Perelló, El Pla del Penedès, El Vendrell, Esplugues de Llobregat, Garcia, Godall, Larmor-Plage (França), Llorenç del Penedès, L’Ametlla de Mar, l’Arboç, l’Argilaga, La Bisbal del Penedès, La Pobla de Mafumet, La Roca del Vallès, La Secuita, La Sènia, Les Piles, L’Hospitalet de l’Infant, Madrid, Malgrat de Mar, Masllorenç, Moja, Olivella, Olesa de Montserrat, Palamós, Perafort, Picamoixons, Premià de Mar, Riba-roja d’Ebre, Rubí, Salou, Santa Oliva, Sant Cugat del Vallès, Sant Jaume d’Enveja, Sant Martí Sarroca, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Segur de Calafell, Sitges, Solivella, Tarragona, Torla (Osca), Torredembarra, Ullastrell, Valls, Vandellòs, Vespella de Gaià, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Vistabella.

Discografia

Veles i vents "DEU" (2009)

Veles i vents “DEU” (2009)

[2009] DEU
commemorant el Xè aniversari del grup

.

.

.

.

Veles i vents, El segon sec [2014]

Veles i vents, El segon sec [2014]

[2014] EL SEGON SEC

Compra: Amazon, Spotify, Itunes.

.

.

.

.

Veles i Vents, Bolerany al cor [2016]

Veles i Vents, Bolerany al cor [2016]

[2016] BOLERANY AL COR

.

.

.

.

 

Dades de contacte
Jordi Voltà: 609 715 115
C/Principal,47
43820 CALAFELL

Pàgina web: www.velesivents.com
Correu electrònic: info@velesivents.com

Xarxes Socials:
Facebook: Veles i vents
Twitter: @velesivents

Qui escolta Veles i Vents coincideix en valorar un fet substancial i fonamental en un grup d’havaneres: la creació i sosteniment d’un estil propi que utilitza indistintament l’havanera antiga i la nova. No renuncia als nous ritmes, ans al contrari, els cerca amb un sol màxim manament: la qualitat i harmonia de les veus i dels instruments.