Trio arrels de Menorca “De Menorca a l’Empordà”

El Trio Arrels de Menorca és l’encarregat d’estrenar aquest espai anunciant el llançament del nou treball enregistrat “De Menorca a l’Empordà“.

Havanerus_Trio_dMalEm_Font_1

Un treball on han volgut enregistrar peces escrites per el poeta Menorquí Tòfol Mus i musicades pel mestre palafrugellenc Josep Bastons.

De Menorca a l'Empordà

De Menorca a l’Empordà

Trobarem un reguitzell de peces com Cercant sa tonada, Enamorar-se, Qualsevol dia, Sa Clau, Somriure, Te perd……. Havaneres, valsets o boleros que han fet que quedi captivat i enamorat un cop més d’aquest fantàstic trio menorquí. Us he de dir que he tingut el gran plaer de poder col·laborar en aquest treball aportant una fotografia del mestre Josep Bastons i us ben asseguro que n’estic molt orgullós de com s’ha tractat. Beni, Amador i Kiko, gràcies per aquests moments i vivències tant intens que només “noltrus” sabem……

(Kiosko y M341s - MENORCA DIARIO INSULAR - 24 may. 2016 - Page

Us deixo un petit tastet del que és aquest treball i aprofito l’avinentesa per dir-vos que si voleu un exemplar, m’envieu un correu electrònic i us facilito condicions.

En guardo un gran record

Mes informació a la web del grup,

Salut, força i havaneres a dojo!

1 thought on “Trio arrels de Menorca “De Menorca a l’Empordà”

  1. Kiko carreras

    HOLA son en KIKO des Trio Arrels de Menorca, us feim saber a tots que ja està disponible a sa plataforma spotify es nostro Cd “de Menorca a l’Empordà.
    Així encara podreu gaudir-ne de ses cançons i d’aquesta manera coneixer es contingut.
    Gracies

Comments are closed.